Kedves Lovag Társak!

Tisztelt Rendtársak!

 Érzékeljük, hogy milyen nehéz időszak ez most mindenkinek. Ha esetleg van megbetegedés a renden belül, kérem jelezni Nagyprior úr fele, amit lehet, azt megtesz.

Reméljük, hogy a következő összejövetelen mindenki pozitívumokkal tud majd szolgálni. Meglátjuk, hogy a körülmények alakulásával mikor kerülhet arra sor.

Egészséget, türelmet Mindenkinek!

lv. dr. Diószeghy László, prior

                                          

Kedves Lovag Társak!

Mi, akik a nagy többségben a veszélyeztetett korosztályt képviseljük, ilyenkor is, ebben a zűrzavaros időszakban is legyünk nevünkhöz méltó igaz lovagok.

Szent György naphoz közeledve arra kérlek titeket, hogy ki-ki  a maga módján, segítse a körülötte lévő rászorulókat. Most van itt a cselekvés ideje, a bezártság ne akadályozzon meg minket, hogy tegyünk valamit, ami előre mutató. Támogassuk azokat  az embereket, akiknek nincs lehetősége most a védekezésre költeni, mert a napi megélhetése is veszélyeztetve lett.

Ha ezeket a „jótéteményeket” megosztjuk egymással, az motiválóan tud hatni mindenkire, és további pozitív előrelépést hoz.

Ezek a napok, hónapok mutatják meg igazán ennek a rendnek az értelmét, ezért kérek, mindenkit fogjunk össze, akár anyagi támogatást nyújtva, akár maszkok, tisztítószerek osztásával. Ami nekünk nem megterhelő, másnak életmentő lehet. Van egy facebook csoportunk https://m.facebook.com/nszgylovagrend/ minél többen csatlakozzatok hozzá, és osszátok meg velünk tapasztalataitokat, jó tetteiteket, hogy mi is együtt örülhessünk veletek. Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra.

 lv. Moro Ákos, nagyprior

Nemzetközi Szent György Lovagrend